Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Alle typer anledninger kan feires om bord! Bryllup, fødselsdager, jobbtilstelninger eller andre begivenheter. Det er bare fantasien som setter en stopper for ved hvilke anledninger du kan leie en trikk.Hva slags type trikk kan man leie og hva koster det?

Du kan enten leie en av våre tradisjonelle leddtrikker eller veterantrikken. Prisene varierer, naturlig nok, med valg av vogntype og varighet. Ønsker du pynting av trikken er det muligheter for det, men vi ber om at du som vertskap selv ordner med bevertning. Vi vil gjøre det vi kan for at leietrikken skal bli en vellykket opplevelse for deg og ditt selskap! 

Fyll ut skjemaet nederst på siden, så vil vi kontakte deg for å avklare:

  • pris
  • tidspunkt
  • praktiske detaljer

Veterantrikken

 

Veterantrikken har en total kapasitet på motorvognen og tilhenger på totalt 78 plasser.

Veterantrikken, vogn 70, ble bygd ved Falkenried i Hamburg, med elektrisk utstyr fra Siemens-Schuckert og levert til Grønntrikken i 1913. Vognen var i ordinær trafikkdrift frem til 1968 og ble siden i mange år brukt som arbeidsvogn. Veterantrikken ble fullstendig restaurert til 100-årsjubileet for elektrisk sporveisdrift i 1994.

Farger og utstyr tilsvarer det som var Sporveiens standard på 1950-tallet. Total kapasitet på motorvogn og tilhenger er 78 plasser. 48 sitteplasser og 30 ståplasser, hvorav 16 av disse 30 er utendørs på tilhengeren.

Kapasitet: 48 sitteplasser og 30 ståplasser, hvorav 16 av disse er utendørs på tilhengeren

Merk: Vi har kun en veterantrikk, og dens sjarmerende alder gjør at den dessverre i perioder kan ha begrenset tilgjengelighet.

Tradisjonelle leddtrikk SL 79

Denne modellen er den minste leddvognen og har til sammen 137 plasser.

Kapasitet: 71 sitteplasser og 66 ståplasser


Tradisjonelle leddtrikk SL 95

SL 95 er den største leddvognen og har totalt plass til 212 personer.

Kapasitet: 88 sitteplasser og 124 ståplasser


Jarle Bernhoft på Veterantrikken

Jarle Bernhoft brukte veterantrikken i forbindelse med lanseringen av albumet Islander våren 2014. Det ble mange minikonserter og god stemning om bord mens trikken kjørte gjennom Oslos gater :-) Dette resulterte i en kul musikkvideo - som du kan se her!

 

Bernhoft Sporveien from Frank Johansen on Vimeo.

 


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter