Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Aktuelt

19.03.2018

Buss for trikk i påsken

Fra og med skjærtorsdag 29.mars til og med 1.påskedag 1.april kjøres buss for trikk mellom Jernbanetorget og Ljabru grunnet anleggsarbeider ved Holtet.

Planovergangen på Holtet der trikken krysser Kongsveien vil være sperret. Omkjøring for biltrafikken vil bli skiltet.15.02.2018

Fokus på fremdriften

En rekke mennesker jobber til daglig med Fremtidens byreise. Prosjektkoordinator Alison Lem i Sporveien er en av dem.


08.02.2018

Akutte utbedringer i Grefsenveien

De siste dagene har vi fått henvendelser om Grefsenveiens forfatning og mange skader inntil skinnegangen. Vi utbedrer disse fortløpende. I tillegg har vi nå en ekstra innsats om natten for å utbedre skadene. Her er et bilde etter utbedring sist natt. Vi har et mål om å utbedre ca 150m pr natt inntil skadene er utbedret.

23.11.2017

Holtet base

Det skal utvikles en ny struktur for mottak og drift av nye trikker, i tillegg til anlegg for vedlikehold av trikkens infrastruktur. Alle oppgraderingsarbeider vil foregå innenfor Sporveiens eksisterende områder på Holtet.

Etter ombygging blir Holtet dimensjonert for å gi plass til 43 av de 87 nye trikkene som blir levert. Dette krever blant annet nye og flere spor på baseområdet.

Dette var slutt av innholdet. Footeren starter