Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Aktuelt

03.12.2018

I dag stenger Grefsenveien for inn- og utkjøring med bil i Storokrysset

Stengningen av inn- og utkjøringen i Storokrysset betyr at bilister fra Kjelsås, Grefsen og Disen må velge en av de to andre hovedveiene ut på Ring 3; Maridalsveien/Frysjaveien eller Kjelsåsveien. Buss overtar for trikk på strekningen Storo-Kjelsås. Sporveien anbefaler flest mulig å la bilen stå og i stedet reise kollektivt i anleggsperioden.


22.11.2018

CAF på besøk i Oslo

Etter at kontrakten om leveransen av nye trikker til hovedstaden nå er inngått, går anskaffelsen inn i en ny fase – gjennomføringsfasen. I dag har CAF vært på besøk i Oslos rådhus.
19.10.2018

Anleggsstart i Storgata

Storgata er et av de store infrastrukturprosjektene i Trikkeprogrammet og skal oppgraderes før nye trikker er på plass i Oslo. Byggestart er planlagt i første del av november i år.


11.09.2018

Stengehelg på Ekebergbanen

Fra og med natt til fredag 14. september til og med natt til mandag 17. september blir Ekebergbanen stengt for trikkedrift.02.08.2018

Dør 4 stengt - ny merking

Situasjonen for bakerste dør på SL79 trikkene med nummer fra 101 til 125 er dessverre uendret. Døren er stengt av preventive sikkerhetshensyn, og dette vil trolig vedvare frem mot november. 
Dette var slutt av innholdet. Footeren starter