Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Jobber du i Sporveien får du varierte og utfordrende oppgaver i et arbeidsmiljø som legger vekt på trivsel med takhøyde, mangfold og humor. Sporveien er en fleksibel arbeidsgiver og kan påvirke din egen hverdag.


Vi tilbyr: 

  • Muligheter for faglig og karrieremessig utvikling
  • Gode lønns- og arbeidsbetingelser
  • Svært god pensjonsordning
  • Frikort for kollektivreiser i Oslo på Ruters linjer for hele familien

Sporveien er en spennende og dynamisk virksomhet. Med økt miljøfokus og en betydelig befolkningsvekst i Oslo og Akershus i årene som kommer, blir Sporveiens tjenester viktigere og mer etterspurt enn noen gang.

Sporveien har et viktig samfunnsoppdrag som alle medarbeiderne i konsernet daglig bidrar til.

Førere til trikk eller T-bane

Vi er stadig på jakt etter gode førere til trikk og T-bane, primært deltid helg, og ansetter nye førere flere ganger per år. Her kan du lese mer om å jobbe som fører på trikk og T-baneFagarbeider - Prosjektleder

Det pågår for tiden flere store og spennende utbyggingsprosjekter hvor vi har behov for en rekke dyktige mennesker med ulik fagbakgrunn.
Les mer om våre prosjekter her.

Møt våre ansatte

Det skal faglig dyktige og engasjerte medarbeidere til for å frakte over 200 millioner reisende i Oslo og Akershus. Over 3600 ansatte med ulik bakgrunn i spennende stillinger jobber sammen for å holde Oslo i gang.
Møt noen av de som jobber i Sporveien her

 


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter