Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Mirja Weston. Mirja jobber som konsernutvikler Lean i strategiavdelingen i Sporveien, og holder til på hovedkvarteret på Tøyen.

MW01.jpg


Fortell om hva du gjør i Sporveien?

Jeg jobber med å implementere Lean-metodikk i Sporveien. Jobben min består i å strukturere Lean-arbeidet, delta i avdelingene som implementerer Lean, lære bort, følge opp og coache både ledere og medarbeidere. Lean er å skape mest mulig verdi med minst mulig ressurser, og da må vi skape flyt og fjerne hindre. Det er jeg med  på å lære bort, metoder og verktøy for å få til det. Alt dette gjør vi for å hjelpe alle til å nå sine mål og bidra til at Sporveien leverer mer kollektivtrafikk for pengene.

Hvorfor gleder du deg til å gå på jobb?

Mennesker er alltid viktigst, og i Sporveien er det mange fine folk. Jeg er så heldig at jeg får lære bort det jeg brenner for, og jobbe med forbedringer. Endring kan være slitsomt, men forbedringsarbeid er gøy! Jeg har for eksempel jobbet med Elkraft på Etterstad og bemanningsavdelingen i T-banen på Tøyen. I disse to veldig forskjellige miljøene er jeg blitt kjent med veldig flinke og gode kollegaer. Jeg lærer mye av dem, og prøver å være mest mulig nyttig for dem.
Jeg vil rose mine Lean-kollegaer som er veldig flinke og engasjerte, og som gjør at vi får til mye når vi jobber sammen.
Dessuten er det kult å jobbe i et selskap som bidrar til en grønn og ren by, som har så mye å si for alle oss som bor her.

Jeg vil også gjerne benytte anledningen til å skryte - av alle de som gjør en strålende jobb for Oslo og Sporveien hver dag, uten å gjøre noe nummer av det. Man legger kanskje ikke merke til det når de gjør det de skal, men hadde de ikke gjort jobben sin ville vi garantert lagt merke til det! De fortjener masse skryt!


Ingeniør - Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...


Byggeleder - Morten Nydahl

Som Byggeleder i utbyggingsavdelingen er vi involvert i mange forskjellige prosjekter, mine n&ar...


IT-konsulent - Claus Selle

Jeg er senior Arkitekt IT-infrastruktur, arbeidsdagen består av alt fra design og defineri...


Mennesker i Sporveien

I forbindelse med Sporveiens kulturarrangement Pulsen av Oslo, intervjuet vi noen av våre ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter