Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Tove Oskarsen. Tove jobber som markedskonsulent i avdelingen for markedstjenester, og har  arbeidssted både på Grefsen og Tøyen - i tillegg til at hun stadig vekk er ute på oppdrag rundt omkring i Oslo by.

ToveO.jpg


Fortell hva du gjør i Sporveien?

Jeg tar meg av trafikantinformasjon for Trikken og T-banen, i samarbeid med Ruter, og sammen med mine kolleger i markedstjenester. Det betyr primært nye tidtabeller og avviksinformasjon. Det siste er det mye av om dagen, spesielt i forbindelse med fremtidens byreise  / trikkeprogrammet og vedlikeholdsprosjekter for T-banen. Nå i sommerhalvåret er det mange gateløp, markedsdager og andre arrangementer, i tillegg til våre egne infrastrukturarbeider, som påvirker trikke- og T-banedriften, og da må vi ut med informasjonsplakater.

Stillingen min består også av design og produksjon av nabovarsler: Jeg får tekst og bilder fra kommunikasjonsavdelingen, og setter dette sammen til et oversiktlig og fint varsel som havner i postkassa til naboer av Sporveiens anleggsområder.

I tillegg har jeg også en veldig morsom rolle i forbindelse med diverse arrangementer - både interne og eksterne - store flotte åpninger og små jubileer. Dette inkluderer også aktiviteter knyttet til diverse festivaler og andre ting som skjer i Oslo, der vi skal vise hvordan Sporveien har en stor og viktig rolle i bybildet.

Hvorfor gleder du deg til å gå på jobb?

Fordi jeg føler at jeg er nyttig hver dag. Den jobben jeg utfører er nødvendig, og gjør en forskjell for både kollegaer, reisende og oppdragsgiver. Jeg betyr noe i det store konsernet Sporveien, og den jobben jeg gjør blir verdsatt. Jeg er så heldig at jeg har en super leder som tar seg god tid til å lytte, og som alltid hjelper til med utfordringer. Mine kolleger er støttende og flinke, og stiller alltid opp og hjelper til når det trengs. Jeg får lov til å gå litt bananas i kreativitet – det er nok langt fra alle ideer som blir satt ut i livet, men det er gøy når noen blir realisert :-) (Red. anm: Lystrikken, som du kan se i trafikk hver desember, er Toves idé!)

Når det gjelder avviksinformasjon har jeg en oppgave som påvirker de reisendes tilfredshet og lojalitet. Denne jobben tar jeg på alvor og jeg forsøker å være så konkret som mulig. Jeg prøver å sette meg inn de reisendes ståsted og sikre at formuleringer blir riktig. Og det er ikke alltid lett - jeg tenker på min måte, mens du tenker på din!

Jeg er en liten del av Sporveiens medarbeiderbukett, og sammen med alle mine medarbeidere prøver vi å få alle Oslos kollektivreiser til å fungere mest  mulig optimalt.

Jeg har verdens beste jobb!


Ingeniør - Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...


Byggeleder - Morten Nydahl

Som Byggeleder i utbyggingsavdelingen er vi involvert i mange forskjellige prosjekter, mine n&ar...


IT-konsulent - Claus Selle

Jeg er senior Arkitekt IT-infrastruktur, arbeidsdagen består av alt fra design og defineri...


Mennesker i Sporveien

I forbindelse med Sporveiens kulturarrangement Pulsen av Oslo, intervjuet vi noen av våre ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter