Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Marius Sommerseth. Marius er ansatt som leder for avdeling for Digitalisering og Innovasjon i Sporveien. Arbeidsplassen hans er ved hovedkontoret vårt på Tøyen.

Marius1just.jpg


–Fortell hva du gjør i Sporveien?

–Jeg er leder for en ny avdeling som er ansvarlig for å samle alle våre initiativer knyttet til Digitalisering av arbeidet i Sporveien. I dette ligger det alt fra å forstå hvordan vi bedre utnytter teknologien/løsningene vi har, til å rydde opp i grunndata og teste ut nye teknologier +++. Akkurat nå fram mot sommeren har vi jobbet hardt med å få på plass en standardisert prosess for digitalisering og IT prosjekter samt arbeidet med å lage et digitalt målbilde for hvilke initiativer vi skal satse på framover, i tillegg til å bidra inn i mange forskjellige pågående initiativer. 

–Hvorfor gleder du deg til å gå på jobb?

–Det er det mange grunner til. Først og fremst så er jeg meget stolt over å få bidra til at Oslo og Akershus befolkning kommer seg fram hver eneste dag, husker fortsatt den følelsen første dagen på jobb. I tillegg så er det alle de fantastiske medarbeiderne i hele konsernet som alle bidrar til å gjøre hverdagen bedre for alle rundt seg, det er mye godt humør og latter som er veldig viktig for meg. Og så er jeg jo en som elsker variasjon og å lære meg noe nytt, og det har vi nok av i Sporveien. Har ikke en dag kommet hjem uten å ha lært meg noe nytt. 


Ingeniør - Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...


Byggeleder - Morten Nydahl

Som Byggeleder i utbyggingsavdelingen er vi involvert i mange forskjellige prosjekter, mine n&ar...


IT-konsulent - Claus Selle

Jeg er senior Arkitekt IT-infrastruktur, arbeidsdagen består av alt fra design og defineri...


Mennesker i Sporveien

I forbindelse med Sporveiens kulturarrangement Pulsen av Oslo, intervjuet vi noen av våre ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter