Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Stina Gjøen Simensen. Stina arbeider som byggeleder for utbygging i Sporveiens infrastrukturenhet.

Stina Gjøen Simensen.jpg


–Fortell om hva du gjør i Sporveien?

Som byggeleder er jeg blant annet ansvarlig for å følge opp kontrakten med entreprenør, og jobben er derfor både på kontor og ute på anleggsområdet. For øyeblikket jobber jeg med to ulike prosjekter i byggefasen; et T-baneprosjekt der vi oppgraderer T-banelinja mellom Majorstua og Helsfyr, og et trikkeprosjekt som oppgraderer sporet over Geitabru i gamlebyen. Mens bygging pågår går dagene med på oppfølging av arbeid som utføres, legge til rette for å unngå at det oppstår problemer som forsinker fremdrift og å løse utfordringer som likevel dukker opp underveis. Gjennom prosjektene kommer jeg innom flere fag, bl.a. bane, tunnel, elektro og signal og det er alltid noe å lære.

–Hvorfor gleder du deg til å gå på jobb?

–Jeg gleder meg til å dra på jobb først og fremst fordi jeg har utfordrende oppgaver og hyggelige kollegaer. Jeg føler at de aller fleste i Oslo har et forhold til det jeg jobber med, noe som gjør jobben både spennende og givende. Det er motiverende å jobbe med noe som du har troen på, og som skaper utvikling og engasjement i byen du bor i.  


Ingeniør - Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...


Byggeleder - Morten Nydahl

Som Byggeleder i utbyggingsavdelingen er vi involvert i mange forskjellige prosjekter, mine n&ar...


IT-konsulent - Claus Selle

Jeg er senior Arkitekt IT-infrastruktur, arbeidsdagen består av alt fra design og defineri...


Mennesker i Sporveien

I forbindelse med Sporveiens kulturarrangement Pulsen av Oslo, intervjuet vi noen av våre ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter