Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Terje Sandhalla. Han er sikkerhetssjef på T-banen. Med det innehar han en svært viktig jobb for hundretusenvis av mennesker, hver eneste dag.

Sandhallaredigert3.jpg


–Fortell hva du gjør i Sporveien?

–Jeg leder sikkerhetsavdelingen i T-banen. Vi jobber først og fremst med å forebygge for at ingen ulykker skal inntreffe ved T-banen. Hverken for våre passasjerer, ansatte eller omgivelsene. Videre er det å ta læring fra det som ikke nødvendigvis har gått helt bra en viktig oppgave. Erfaringer om farer eller noe som holdt på å «gå galt» vil vi sørge for at blir gjort noe med. Dette for å unngå at det skjer igjen, og derved forhåpentligvis forebygge en ulykke. Dessverre inntreffer det av og til både små og store ulykker. Disse gransker vi for å finne årsaker, og deretter iverksette tiltak for at T-banen kontinuerlig skal bli sikrere.

At vi har et godt og riktig sikkerhetsreglement med krav og prosedyrer for T-banen er også mitt ansvar. Sist men ikke minst er det å jobbe med å styrke sikkerhetskulturen i T-banen en av de viktigste oppgavene jeg har. Har vi ikke gode holdninger, atferd og sikkerhetsfokus som kommer «fra hjertet», hjelper det lite med gode prosedyrer.

–Hvorfor gleder du deg til å gå på jobb?

–Sporveien har så utrolig mange hyggelige og svært kompetente medarbeidere som jeg har gleden av å omgås og samarbeide med hver dag. Å være en del av dette «laget» gjør det morsomt og givende å gå på jobb. Sporveien utfører et fantastisk stort og viktig samfunnsoppdrag for Oslo. Det gjør meg stolt av å være en del av dette.


Ingeniør - Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...


Byggeleder - Morten Nydahl

Som Byggeleder i utbyggingsavdelingen er vi involvert i mange forskjellige prosjekter, mine n&ar...


IT-konsulent - Claus Selle

Jeg er senior Arkitekt IT-infrastruktur, arbeidsdagen består av alt fra design og defineri...


Mennesker i Sporveien

I forbindelse med Sporveiens kulturarrangement Pulsen av Oslo, intervjuet vi noen av våre ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter