Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Zeeshan Sheikh. Han er prosjektleder for utbygging i Sporveiens infrastrukturenhet, og jobber på Sporveiens hovedkontor på Tøyen, samt på byggeplasser.

Zeeshan Sheikh.jpg


Fortell om hva du gjør i Sporveien

- Akkurat nå leder jeg et stort prosjekt som omfatter oppgradering av T-banestrekningen mellom Etterstad og Hellerud. Dette er et kjempespennende prosjekt med komplett fornyelse av Brynseng stasjon, ny bru over jernbanen, ny bru over Østensjøveien og ny trasé i tunnel fra Østensjøveien til Hellerud. Etter sommerferien skal prosjektet gjennom en ekstern kvalitetssikring før vi setter i gang med detaljprosjektering. Jeg gleder meg til byggestart som foreløpig er planlagt i 2020 og ferdigstillelse ca 2,5 år senere. Men det er mye som skal på plass før dette, blant annet en reguleringsplan for den «nye» Brynseng stasjon og den nye tunnelen. Du kan lese mer om dette prosjektet på Sporveiens hjemmesider, under Våre prosjekter.

Hvorfor gleder du deg til å gå på jobb?

- Det er mange grunner til at jeg gleder meg til å gå på jobb. Gode og dyktige kollegaer er en av dem. Men den største driveren er nok at jeg er med på å utvikle et transportsystem som betyr så mye for så mange. Og så er det veldig gøy å være med helt fra starten av fra et prosjekt er i utviklingsstadiet til vi setter infrastrukturen i drift. Underveis møter vi mange små og store utfordringer, og ingen dager er like.


Ingeniør - Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...


Byggeleder - Morten Nydahl

Som Byggeleder i utbyggingsavdelingen er vi involvert i mange forskjellige prosjekter, mine n&ar...


IT-konsulent - Claus Selle

Jeg er senior Arkitekt IT-infrastruktur, arbeidsdagen består av alt fra design og defineri...


Mennesker i Sporveien

I forbindelse med Sporveiens kulturarrangement Pulsen av Oslo, intervjuet vi noen av våre ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter