Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Dette er Nicoline Bjerge. Hun er rekrutteringskonsulent i Sporveien, og jobber på hovedkontoret på Tøyen. Kanskje du blir intervjuet av henne en dag?

Nicoline bjerge hopp.jpg


Fortell om hva du gjør i Sporveien?

- Jeg jobber i rekrutteringsavdelingen, og det vil si at jeg hver dag jobber for å få tak i de klokeste hodene og flinkeste folka som skal være med å utvikle Sporveien videre. Jobben min dreier seg mye om å intervjue søkere til stillingene våre. Men jeg bruker også en del tid på å møte ledere i Sporveien for å forstå hva stillingen går ut på og hvilken type profil og kompetanse hver enkelt avdeling trenger. Det beste jeg vet er når jeg får reise ut til lokasjonene og faktisk se hva alle holder på med i Sporveien. Jeg har blant annet vært med på en vakt sammen med en T-banefører og jeg har også vært med billettkontrollen ut på oppdrag.

 

Hvorfor gleder du deg til å gå på jobb?

- For det første er jobben min svært variert, og jeg møter utrolig mange mennesker hver dag. Det er spennende og utfordrende å treffe mennesker med helt forskjellige bakgrunn, erfaring og kompetanse. En dag kan jeg for eksempel både ha intervjuer til deltidsstillinger på trikken og til en stilling i IT-avdelingen. Da gjelder det å omstille seg raskt og stille de riktige spørsmålene til hver enkelt kandidat.

Jeg har også utrolig mange gode kollegaer og synes det har mye å si i arbeidshverdagen. Det å ha det litt gøy på jobb er etter min mening helt sentralt for å trives. Vi har hektiske dager i avdelingen, med fire stykker som rekrutterer cirka 300 personer i året. Derfor er det til tider høy puls og mye som skjer rundt meg. Det er altså sjelden kjedelig på kontoret!

Å jobbe med rekruttering er meningsfylt fordi jeg vet at det er avgjørende for en bedrift å ha de beste menneskene med på laget. Det er også avgjørende for arbeidsmiljøet og fagmiljøet å ha hyggelige og dyktige kollegaer rundt seg. Derfor er det helt sentralt å jobbe hardt for å finne de aller beste folka til de viktige jobbene i Sporveien.

 

Se her for ledige stillinger i Sporveien - kanskje er en av disse noe for akkurat deg?

 


Ingeniør - Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...


Byggeleder - Morten Nydahl

Som Byggeleder i utbyggingsavdelingen er vi involvert i mange forskjellige prosjekter, mine n&ar...


IT-konsulent - Claus Selle

Jeg er senior Arkitekt IT-infrastruktur, arbeidsdagen består av alt fra design og defineri...


Mennesker i Sporveien

I forbindelse med Sporveiens kulturarrangement Pulsen av Oslo, intervjuet vi noen av våre ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter