Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


I Sporveien ved T-banen har vi som bemanningsledere jobben med å drifte det daglige samt planlegge fremover. Vår jobb består av å bemanne alle tog til enhver tid, sånn at vi alltid er i rute etter tidsplaner som er satt opp. 

Nasar_edited.jpg


Jobben består av å ha kontroll på bemanningen i forhold til antall tog, å ha nok førere på rett plass til rett  tid. Føre inn fravær, permisjoner, kurs osv. i data og deretter verving av ledige tjenester, følge opp fremmøte og avløsningsrutiner, jobbe med manskapsdisponering.


Hva liker du best med jobben ?

Det som er bra med jobben, er at ingen dager er like. Alltid tilknyttet spenning til jobben. Nye utfordringer hver dag, som bemanningsleder skal du til enhver tid være løsningsorientert og løse daglige kabalen, kontakt med masse mennesker hver dag, og ikke minst ha kontrollen på de daglige utfordringer som man løser med alle de gode menneskene som er rundt deg. At alle drar i samme retning og står for felles verdier som gjennomsyrer hele bedriften. Samtidig det å være profesjonell og imøtekommende. Ha det gøy på jobben.

 

Hva er bakgrunnen din ?

Videregående og ut i arbeidslivet med forskjellig jobber innen servicebransjen og tidligere jobb som avdelingsleder i ISS. I 1998 begynte jeg som helgedagsbetjening i sporveien som togfører, men etter å ha jobbet med så spennende jobb med så utrolig fin arbeidsmiljø ville jeg bare jobbe her og søkte meg opp som bemanningsleder i 2008.

 

Hva spør folk om når du forteller hva du jobber med ?

Mange som spør hvordan det er å jobbe i sporveien, da begynner jeg å fortelle at det er verdens beste arbeidsplass med multikulturell bakgrunn. Og flinke, service innstilte folk. Alt fra førere, bemanningsledere, seksjonsledere, kursledere, trafikkledere, sikkerhetsmedarbeidere og osv. Alt i alt super profesjonelle mennesker samlet på ett sted med felles mål og felles verdier. Det som gjør oss stolte er at T-banen er til å stole på og er Oslos viktigste transportåre som er utrolig miljøbevisst.

 

Hva er ditt beste råd til de som er nysgjerrige på å jobbe som bemanningsleder i Sporveien ?

Alle er velkommen i Sporveis-familien som har rom for alle typer mennesker uavhengig av bakgrunn, religion, hudfarge eller seksuell legning. Liker du utfordringer og liker å ha det gøy på jobben samtidig som du gjør er stor samfunnsnyttig tjeneste med verdens beste mennesker og i Oslos viktigste og mest miljøvennlige bedrift, så er du velkommen.

 


Ingeniør - Håkan Lund

Jeg jobber med vognmateriell, spesielt trikk i teknisk avdeling i operatørsenheten. Mine ...


Byggeleder - Morten Nydahl

Som Byggeleder i utbyggingsavdelingen er vi involvert i mange forskjellige prosjekter, mine n&ar...


IT-konsulent - Claus Selle

Jeg er senior Arkitekt IT-infrastruktur, arbeidsdagen består av alt fra design og defineri...


Mennesker i Sporveien

I forbindelse med Sporveiens kulturarrangement Pulsen av Oslo, intervjuet vi noen av våre ...Dette var slutt av innholdet. Footeren starter